Mäns sexualitet är obehaglig

Kvinnors sexualitet som är mytomspunnen och omgiven av en massa föreställningar om hur den ser ut. Den är så definierad som motpol till mannens, att kvinnor i perversa situationer förutsätts vara styrda av män. Hon förväntas helt enkelt inte komma fram till så pass oanständiga idéer av sig själv.
Nu är det just många män som sitter på pengarna och är målgruppen för mycket pornografi att vi antagligen kan utgå från att de flesta sådana illustrationer just är initierade av män. Vilket då i sig också leder till att vi ytterligare tänker i termer av att hon bara gör som hon blir tillsagd.

Jag har märkt att det här bottnar i att jag själv (av alla människor!!) ofta hamnar i tankebanor av kvinnor som ”oskyldigare” än män. Fullständigt absurda tankar, utifrån det faktum att jag vanligen slår manliga sexpartners på fingrarna i oanständighet själv. Något ”genom sig själv känner man andra” verkar då inte föreligga i det sammanhanget.

Män å sin sida anses generellt vara så pass mer perverterade än kvinnor, att deras sexualitet betraktas som hotfull i sig själv. En man med stånd är en äcklig och en potentiellt farlig man. I sitt upphetsade tillstånd är han i det civiliserade livet en avart som kommer för att solka ner.

Kön och kåthet hör inte hemma i vardagen, har vi fått lära oss. Sexualiteten har en egen – om än stor – nisch, som helst ska separeras från resten av levernet. Och då mäns upphetsning är så mer uppenbar än kvinnors, blir den manliga sexualiteten i det vardagliga sammanhanget, något fullständigt regelvidrigt. En ståkuk på badstranden är en pedofil på jakt efter barn att våldta och en kåt man på lokaltrafiken är kort och gott ett äckel.kuk

Det är som om den kåte mannen inte har någon annan personlighet än kuken och att just detta organ förvandlats till någon form av vapen. Hans andra sidor försvinner liksom med den sexuella tanken och lusten
Okända män i olika situationer får ofta finna sig i att betraktas som slemmiga av omgivningen, eftersom de förväntas ha en drift som de inte kan kontrollera.

Däremot är inte Prinsen snuskig. Pojkvännens sexualitet förvandlas i sin kvinnas händer till rumsren. Han går från främmande snuskpelle med äckliga intentioner, till en individ med mänskliga egenskaper, när han kommer nära.

Ända tills hon kommer på vilka slags bilder han tittar på över Internet, vill säga…

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

TrackBack Identifier URI